| 1 | středně velká cibule | 
| 0,5 | červené feferonky | 
| 2 | velká kuřecí prsa bez kůže a kostí | 
| 2 lžíce | oleje | 
| 2 lžičky | mletého koriandru | 
| 1 lžička | římského kmínu | 
| 200g | konzervovaných (černých) fazolí | 
| 100g | konzervované nebo mražené kukuřice | 
| 400g | konzervovaných rajčat | 
| 3 lžíce | nasekaného čerstvého koriandru (není nutné) | 
| 1 lžička | cukru | 
| 100g | čedaru | 
| sůl, pepř | |
| 6 | tortill | 
| zakysaná smetana | 
Cibuli nakrájíme nadrobno, feferonku zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno nebo na proužky.
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky.
V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm cibuli dosklovata, pak přidáme feferonku, římský kmín a minutu smažíme.
Do pánve přidáme kuřecí maso, osolíme a opepříme a necháme ze všech stran zatáhnout. Přidáme fazole, kukuřici, rajčata, nasekaný koriandr a cukr, promícháme a necháme 20 minut probublávat. Dochutíme solí a pepřem.
Na střed tortill nastrouháme sýr, rozdělíme náplň a zabalíme (spodní stranu, pak horní, nakonec boky). Můžeme zabalit do alobalu.
Podáváme se zakysanou smetanou.
Je možné zapéct - se sýrem uvnitř či nahoře. Pečeme při 190 °C asi 10 minut.
POZNÁMKA Možno podávat také s rýží.
Dobrou chuť.