400g | sterilovaná rajčata |
160g | tuňák steak ve vlastní ávě nebo v oleji (1 konzerva) |
4 strouky | česneku |
1 balení | paget |
sůl dle chuti | |
3 petky | tymiánu |
1 | lička cukru (není nutné) |
1 líce | olivového oleje |
10g | másla |
Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a přidáme nadrobno nakrájený česnek.
Mírně osmahneme, poté přidáme rajčata, tymián, cukr a petku soli. Necháme probublávat na pánvi a občas promícháme.
Mezitím dáme vařit vodu a dle návodu připravíme pagety na skus.
Dvě minuty před dovařením paget přidáme do pánve s rajčaty okapaného tuňáka a necháme 2 minuty povařit, dle potřeby dosolíme.
Scedíme pagety, vrátíme je do hrnce a hned k nim přilijeme hotovou omáčku a promícháme. Ihned podáváme.
Dobrou chu.