| 400g | sterilovaná rajčata |
| 160g | tuňák steak ve vlastní ávě nebo v oleji (1 konzerva) |
| 4 strouky | česneku |
| 1 balení | paget |
| sůl dle chuti | |
| 3 petky | tymiánu |
| 1 | lička cukru (není nutné) |
| 1 líce | olivového oleje |
| 10g | másla |
Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a přidáme nadrobno nakrájený česnek.
Mírně osmahneme, poté přidáme rajčata, tymián, cukr a petku soli. Necháme probublávat na pánvi a občas promícháme.
Mezitím dáme vařit vodu a dle návodu připravíme pagety na skus.
Dvě minuty před dovařením paget přidáme do pánve s rajčaty okapaného tuňáka a necháme 2 minuty povařit, dle potřeby dosolíme.
Scedíme pagety, vrátíme je do hrnce a hned k nim přilijeme hotovou omáčku a promícháme. Ihned podáváme.
Dobrou chu.