Vše (84) | Buchty (23) | Bábovky (11) | Večeře (23) | Pomazán. (5) |
Optigrill (10) | Ostatní (12) |
Karlovarský knedlík z hotelu PuppIngredience:
Postup přípravyNapřed nakrájíme housku na kostičky. V misce smícháme mléko se žloutky, přidáme sůl, muškátový oříšek a pak hrubé mouky tolik, aby vzniklo trošku tužší těstíčko. Nakonec doplníme petrželkovou nať a těstíčko nalijeme na nakrájenou housku. Promícháme a necháme chvíli odpočinout. Z bílků ušleháme tuhý sníh a ten pak vmícháme do těstíčka s houskou. Vytvarujeme válcové šišky a zabalíme je do potravinové fólie, kterou v krajích zavážeme. Fólii jemně propícháme a knedlík dáme zhruba na 25 minut vařit. |
![]() |
Inspirace čerpána zde |